Наша зимова акція, яка тривала з 01.12.2020 до 28.02.2021 завершена. А це значить, що всі клієнти, які зробили в даний період покупку корпусних меблів на суму від 5000 грн., вже стали учасниками нашої щорічної лотереї з врученням подарунків.

Кожному учаснику буде відправлено смс-повідомлення про те, що він бере участь в розіграші призів. Друге смс повідомить клієнта про дату вікторини, яку ми проведемо в режимі он-лайн. На жаль, ми не зможемо запросити всіх замовників на живе спілкування з шампанським і закусками, як це було до карантину. Але ми щиро сподіваємося, що зможемо передати вам трішки святкової атмосфери і підняти настрій гарними подарунками.

За традицією, що склалася з минулого року, ми запишемо для замовників 2 окремих відео. Одне – для клієнтів з Фастова і району, друге – для клієнтів з Києва, Вишневого, Софіївської Борщагівки та інших прилеглих населених пунктів, Ми поділяємо загальну базу учасників, тому, що роблячи 2 окремих розіграши, ми зберігаємо для вас більшу кількість призів.

Нагадуємо. що ми завжди розігруємо 6 головних подарунків від компанії (3 основних приза для Фастова, і 3 основних приза для Києва).

В якості подарунків в цьому році представлені:

  • 1 місце – сертифікат на покупку корпусних меблів номіналом 5000 грн.
  • 2 місце – сертифікат на покупку корпусних меблів номіналом 3000 грн.
  • 3 місце – купон на знижку на покупку корпусних меблів номіналом 500 грн., інтер’єрна вазочка і букет із сухоквітів.

Крім того, інші учасники лотереї, яким не пощастило виграти один з основних подарунків, отримає від нас коробочку із солодощами.

Весь процес вибору переможців ми запишемо на відео і викладемо на наш сайт в розділ Блог, канал YouTube і в соціальні мережі.